Robert T. Kiyosaki, considerat părintele educaţiei financiare moderne, îşi întâlneşte cititorii la Bucureşti
În timpul vizitei sale la Bucureşti, Robert T. Kiyosaki, autorul bestseller-ului internaţional „Tată bogat, tată sărac” (Curtea Veche Publishing), se întâlneşte cu cititorii săi la Diverta Lipscani, vineri, 10 mai, de la ora 19:00. Considerat părintele educaţiei financiare moderne, Kiyosaki va sta de vorbă cu cititorii şi va oferi autografe. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.
Susţinând o perspectivă asupra banilor care depăşeşte şi contrariază opiniile curente, Kiyosaki şi-a câştigat reputaţia de autor şi antreprenor sincer, direct şi pragmatic. El consideră că sfaturile clasice care pledează pentru economisirea banilor, obţinerea de diplome pentru căpătarea unui loc de muncă bun şi investirea pe termen lung într-un portofoliu diversificat constituie tot atâtea exemple de decizii nefericite şi păguboase, mai ales în contextul actualei crize economice globale. Analizându-şi propria experienţă de viaţă, Kiyosaki le recomandă tuturor — în special tinerilor şi antreprenorilor — să urmeze cursuri de educaţie financiară adaptate la lumea reală, întrucât sistemul tradiţional de învăţământ îi obişnuieşte de mici pe oameni cu o gândire financiară nesănătoasă.
Kiyosaki s-a născut şi a crescut în Hawaii. După terminarea liceului, şi-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat în Marina Americană şi a luptat în Vietnam, ca ofiţer şi pilot de elicopter. În 1977 a înfiinţat o companie ce a scos pe piaţă primul portofel din nailon pentru surferi, care în scurtă vreme a devenit un produs de mare succes.
La 47 de ani s-a pensionat, dar se ocupă în continuare de investiţii, în special în domeniul imobiliar. În 1995, a devenit co-fondator al unei organizaţii internaţionale cu profil educaţional, care funcţionează în şapte ţări şi care şi-a propus iniţierea cursanţilor în arta afacerilor şi a investiţiilor. În calitate de specialist în educaţie, a vorbit de la cele mai importante tribune, la fel ca şi Og Mandino, Zig Ziglar sau Anthony Robbins. Cărţile sale s-au vândut în milioane de exemplare în toată lumea. Dintre cărţile scrise de Robert Kiyosaki, la Curtea Veche Publishing au apărut „Tată bogat, tată sărac”, „Ce este educaţia financiară, de fapt”, „Avantajul inechitabil”, „Un IQ financiar mai bun” sau „Frate bogat, soră bogată”. Cărţile sale pot fi comandate pe site-ul editurii şi se găsesc în librăriile din toată ţara.
După întâlnirea de la Diverta Lipscani, Robert Kiyosaki va susţine la Bucureşti conferinţa Wealth Masters Tour alături de consultanţii săi financiari pe datele de 11-12 mai.

Ştiri din .ro
„Mistreţul orb şi alte prevestiri”. O colecţie de poveşti fascinante, de Nicolae Dan Fruntelată. De mâine, cu Jurnalul. „Doar cultura ne poate vaccina împotriva tuturor pandemiilor din lumea asta”

Serialul dramă Pe viață (For Life), din 12 aprilie, la AXN. Drumul de la o condamnare pe viață la o carieră în avocatură

BAFTA 2021: road-trip-ul american Nomadland triumfă

Kunsthalle Bega anunță deschiderea sezonului expozițional cu solo showul Laurian Popa - Soft Objects

Actorul platit cu 1,7 milioane dolari/episod, în serial la TVR1
Experimentul DAU. Natasha, premiat cu Ursul de Argint la Berlin, lansat în premieră pe TIFF Unlimited

Artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII reprezintă România la Competiția Internațională GOLDEN DANCE

Romanian Classics in English: Serie de evenimente sincretice dedicate lui Liviu Rebreanu (literatură, teatru, film și muzică) la ICR Londra
„LIBERTY”, unul dintre cele mai recente proiecte europene TNRS, aduce noi oportunități pentru tinerii artiști

Experiment fotografic, pictură live și performance Poetrip în luna aprilie la galeria Celula de Artă din București

Competiția One World Romania 14

Ediție aniversară a Zilelor Filmului Românesc, cu ocazia împlinirii a 15 ani de existență a ICR Stockholm

Italia o citește pe Doina Ruști. „Omulețul roșu”, reeditat la Roma după 10 ani de la succesul primei traduceri

Gheorghe Săsărman - 80. Lansare de carte: „Alfabetul distopiilor”
