x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnal editorial

Semnal editorial

16 Iul 2006   •   00:00

Se poarta sfaturile si dietele. Editura Polirom publica trei volume extrem de interesante...

Cum sa renuntam la fumat fara sa ne ingrasam
Vrei sa te lasi de fumat, dar eziti de teama sa nu te ingrasi? Iata o problema usor de evitat. Dupa ce prezinta principalele dezechilibre provocate in organism de fumatul excesiv, precum si cauzele cresterii in greutate o data cu renuntarea la tigari, autorii descriu elementele de baza ale nutritiei si propun aproximativ cincizeci de retete ce respecta regulile dietetice expuse anterior.

Vitamine si minerale pentru sanatate si longevitate
Organismul nostru produce o serie de substante indispensabile bunei lui functionari. Dintre acestea, cele mai importante sunt antioxidantii si radicalii liberi. Ce anume sunt si ce rol joaca in mentinerea sanatatii sau in aparitia bolilor? De ce trebuie sa luam suplimente de antioxidanti, vitamine si minerale? Care este doza zilnica recomandata?

Shiatsu - Calea echilibrului
Masajul de origine japoneza shiatsu, bazat pe principiile medicinei traditionale chineze, echilibreaza psihic si emotional, avand efecte deosebite in prevenirea, alinarea sau vindecarea unor suferinte de natura fizica. Tehnica este simpla, dar riguroasa, si poate fi aplicata de orice persoana interesata, indiferent daca este terapeut sau nu.
×
Subiecte în articol: carte