x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

de Sebastian S. Eduard    |    07 Feb 2010   •   00:00
Semnale editoriale

• Trilogia Arcanelor • Seria Saint Germain • Trilogia Cercului


5539-113308-sc0002d661.jpg

Trilogia Arcanelor

Răul îşi dă cărţile pe faţă, una după alta, în Trilogia Arcanelor. O organizaţie mondială secretă invocă puterile Tarotului din Mar­­silia, planifi­când asa­sinate. Cine poa­te împiedica urmă­toa­rele „levate"Ă Mat­thias a fost cooptat în par­tidă. Ni­mic nu prevesteşte aven­turile prin care va trece: din deşer­tul chi­lian până în preria aus­tra­liană, tânărul des­co­peră o lume ocultă, proliferantă, misterioasă.

 

 

 

5539-113309-sc00031cad.jpg


Seria Saint Germain
După „Hotel Transilvania", seria contele Saint Germain continuă, la fel de gotică, macabră şi sângeroasă. „Atmosferă perfectă pentru fanii goticului, cărora le plac poveştile inspirate din istorie", comentează Li­bra­ry Journal, în timp ce Char­laine Harris, au­toarea seriei „Vampirii Su­dului", spune că „Saint-Germain este şi azi la fel de provocator ca atunci când Chelsea Quinn Yarbro l-a creat".

 

5539-113310-sc000359d2.jpg

Trilogia Cercului
„Roşu" este al doilea vo­lum din „Trilogia Cercului". Ted Dekker a scris un roman fascinant, în care: în urmă cu doar o lună... Thomas Hunter era un scriitor ratat. Dar acum, prins într-o cursă dispe­rată, este singurul care ar pu­tea salva de la distru­gere două lumi. Într-un uni­vers... este ge­nera­lul care conduce o ar­ma­tă de răz­boinici pri­mi­tivi. În cea­lal­tă realitate încearcă să dejoace pla­nu­rile unor terorişti diabolici.

×
Subiecte în articol: carte