x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

de Sebastian S. Eduard    |    28 Mai 2010   •   00:00
Semnale editoriale

5731-121623-32_35tv46.jpgCronica unei morţi anunţate - Ed.Rao

Publicarea în 1981 a romanului "Cronica unei morţi anunţate" a stârnit entuziasmul unanim al criticii şi cititorilor. García Márquez îşi dovedeşte, încă o dată, în această operă de mică întindere, extraordinarele-i daruri de povestitor, construind un roman perfect, pe temeiul unui fapt simplu: o crimă anunţată, pe care nimeni nu se străduieşte s-o oprească.


5731-121622-32_35tv45.jpgBiciul lui Dumnezeu - Ed. Nemira
Anul 450 d.Hr... De 12 secole, Roma stăpâneşte întreaga lume civilizată. Dar profeţiile şi legendele prevestesc prăbuşirea Imperiului peste numai trei ani. În pustă, Atilla Hu-nul adună cea mai ameninţătoare armată dintre toate cele pe care le-a avut Roma de înfruntat vreodată. În urma ororii dezlănţuite de hoardele barbare, Atilla primeşte supranumele Biciul lui Dumnezeu. "O carte minunată, cu personaje puternice şi convingătoare... Descrierile câmpului de bătălie sunt atât de vii, încât simţi praful cum se ridică, auzi săbiile lovindu-se şi vezi armăsarii cabraţi în luptă", scrie Library Journal.


5731-121621-32_35tv44.jpgO afacere îngrozitor de bestială - Ed. Corint Jr.
Eşti destul de curajos? Când un dragon ajunge la SRPC, Societatea Regală pentru Protecţia Creaturilor, un centru de salvare şi ajutor pentru fiarele rare şi pe cale de dispariţie, Ulf vârcolacul descoperă un secret întunecat şi înfricoşător. Cu ajutorul uriaşului Orson, al zânei Tiana şi al veterinarului SRPC, dr Fielding, Ulf trebuie să oprească cel mai ticălos vânător de fiare din lume. Această aventură palpitantă este prima din seria "O afacere îngrozitor de bestială".

×
Subiecte în articol: carte