x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Seria R.O. Braşoveanu

Seria R.O. Braşoveanu

14 Dec 2008   •   00:00
Seria R.O. Braşoveanu

Nemira a reeditat, în condiţii grafice de excepţie, multe dintre romanele poliţiste care ne-au încântat în anii ’60-’70. Vă mai aduceţi aminte de Melania?



Telefonul din bikini

Un miliardar descoperă dragostea la 50 de ani. Iubeşte o zână blondă, care tot se mai joacă cu păpuşile. O doamnă foarte fină, disperată, pune la cale un asasinat. O altă distinsă doamnă ţine cursuri de înaltă calificare pentru prostituate.
Una dintre elevele ei conduce un sexy-club. Doi detectivi particulari încearcă să desluşească misterul telefonului din bikini.


Poveste imorală

Bucureşti, 1997... Când mai multe prostituate de lux sunt găsite moarte în apartamentele lor, căpitanii de poliţie Costea şi Bădoiu habar nu au că anchetarea acestor crime îi va duce direct în hăţişurile unui caz de corupţie politică, ale cărui ramificaţii se întind mult dincolo de hotarele României... Captivant şi plin de acţiune, cu o intrigă ingenioasă şi complexă, în care loviturile de teatru se succed într-un ritm ameţitor, jalonat de umor şi de personaje memorabile, romanul atrage cu naturaleţe cititorul în aventura lecturii.

×
Subiecte în articol: carte