x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte SINGURĂ LA MARE - 50 de locuri unde să-ţi faci de cap

SINGURĂ LA MARE - 50 de locuri unde să-ţi faci de cap

de Sebastian S. Eduard    |    17 Oct 2008   •   00:00

Pentru fetele care vor să-şi facă de cap singure există o soluţie. Se cheamă "Evadează". Volumul îţi propune cele mai bune 50 de locuri din lume unde o femeie îşi poate face vacanţa singură.



Pentru fetele care vor să-şi facă de cap singure există o soluţie. Se cheamă "Evadează". Volumul îţi propune cele mai bune 50 de locuri din lume unde o femeie îşi poate face vacanţa singură.

Indiferent dacă tu numeşti distracţie surfingul în Hawaii, plimbările pe străzile pietruite din St. Petersburg, scufundările cu delfini din Caraibe, pub-urile din Dublin, cursele de cămile în Dubai sau petrecerile cu dans în Belize, le vei găsi pe toate aici. Aşa că "Evadează" îţi oferă un test palpitant şi revelator care te ajută să descoperi ce fel de vacanţă ţi se potriveşte; cele mai ademenitoare locuri pe care o femeie trebuie să le viziteze; informaţii utile despre fiecare destinaţie: de ce te vei simţi excelent chiar dacă eşti singură, expresii utile în diferite limbi, ce să împachetezi, ce pantofi să porţi, întâmplări istorice, unde să întâlneşti celebrităţi din toată lumea şi o listă a celor mai importante zece lucruri de făcut în fiecare loc pe care îl vizitezi.

PS. Ghidul poate fi citit şi de bărbaţi, nu de alta, dar să vadă pe unde ar putea întâlni femei singure...



Semnale editoriale


VÂNĂTORUL DE JAGUARI
Editura Nemira.
Volumul este un grupaj de nuvele care sintetizează temele principale ale lui Shepard: războiul, magia şi jungla ameţitoare. O impresionantă interpretare personală a realismului magic latino-american. Un indian din America Centrală, nevoit să ucidă jaguarul din Barrio Carolina, despre care legenda spune că este fiinţă magică… Volumul a primit World Fantasy Award şi Locus Award...

SOLUŢIA INTERIOARĂ
Editura Curtea veche.
Din ce în ce mai multă lume recurge la "remediile alternative şi complementare". În consecinţă, ştiinţa se interesează îndeaproape de ele şi inventează noi modele, pentru a explica sănătatea, boala şi vindecarea. Astfel, efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degrabă, o dovadă a unei reale influenţe a spiritului asupra sănătăţii. Relaxarea, meditaţia şi hipnoza sunt studiate în laboratoarele disciplinelor ce se ocupă de sistemul nervos. Prin intermediul acestor pasionante descoperiri, la care se adaugă mărturia propriei experienţe medicale şi psihologice, Thierry Janssen ne aduce aminte că fiecare dintre noi posedă importante capacităţi de prevenire şi de vindecare a bolii.

SEPTEMBRIE ÎN SHIRAZ
Editura Leda.
În perioada dificilă ce urmează revoluţiei din Iran, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat şi acuzat pe nedrept de spionaj. Îngrozită de dispariţia acestuia, familia sa trebuie să reziste în această nouă lume a cruzimii şi haosului, asistând neputincioasă la prăbuşirea a tot ceea ce cunoscuse până atunci. În vreme ce Isaac îndură teroarea închisorii, iar soţia sa îl caută cu disperare, copiii lui se confruntă cu înţelegerea noilor valori şi cu perspectiva unei călătorii deosebit de periculoase.

CÂINELE NEGRU
Editura Rao.
Atunci când Laura Vernon – o adolescentă isteaţă şi sexy – dispare de acasă, într-o vară lungă şi fierbinte abătută peste ţinutul Peak District, poliţia locală întreprinde ample operaţiuni de căutare, apelând la toate resursele disponibile. Cadavrul este însă găsit în cele din urmă de Harry Dickinson, un fost miner care pare hotărât să obstrucţioneze ancheta poliţiei. Până şi părinţii victimei ascund ceva. Dar ce ar putea fi oare mai important decât descoperirea criminalului?

×
Subiecte în articol: carte