x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Umor 100%

Umor 100%

16 Noi 2008   •   00:00
Umor 100%

Vă propunem două cărţi de răsfoit, mai puţin de citit, pentru că este vorba despre două volume de caricatură. Aşadar, la ce este bun/ă un/o soţ/soţie?



38 de întrebuinţări pentru un soţ
Nu ştiai la ce este bun un soţ? Pe lângă statutul de "partener", "ofiţer de credite" şi "sursă de cadouri", soţul dumneavoastră poate fi şi un bun "suport pentru spate", "dispozitiv pentru deschis borcane" şi "grataragiu". Orice soţie se va amuza cu desenele lui Todd Mckie, care ilustrează fiecare din cele 38 de întrebuinţări. Această carte, excelentă pentru a fi făcută cadou, vă va aduce zâmbetul pe buze şi vă va ajuta să priviţi viaţa de cuplu dintr-un nou unghi.

39 de întrebuinţări pentru o soţie
Nu ştiai la ce este bună o soţie? Pe lângă statutul de "doctor" şi "robot de bucătărie", ea mai poate avea rolul de "pernă de voiaj", "încălzitor pentru mână", "manechin de lenjerie", dar, nu în ultimul rând, poate fi şi "cel mai bun prieten" şi "confident".
Cea de-a doua carte cu desenele lui Todd Mckie ilustrează fiecare din cele 39 de întrebuinţări. O singură întrebare: de ce femeia are o întrebuinţare în plus, dacă tot vorbim despre egalitate?

×
Subiecte în articol: carte