x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Topul vânzărilor Curtea Veche Publishing la Bookfest 2023

Topul vânzărilor Curtea Veche Publishing la Bookfest 2023

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Mai 2023   •   23:15
Topul vânzărilor Curtea Veche Publishing la Bookfest 2023

Curtea Veche Publishing a pregătit multe surprize de lecturat atât pentru cititorii mari cât și pentru cei mici, și la această a XVI-a ediție a Salonul Internațional de Carte Bookfest ce s-a desfășurat în perioada 24-28 mai 2023.

Vizitatorii au venit pregătiți pentru reîntânirea cu autorii preferați și au participat cu mare interes la lansările pregătite, la sesiunile de autografe și, de asemenea, au fost curioși să afle care sunt titlurile noutate  ce pot fi achiziționate prin generoasele reduceri oferite la standul editurii, acestea fiind cuprinse între 25-70%.

 

Top 5 preferințe ale cititorilor de Curtea Veche

 

  1. Frumoasă era Sena pe sub florile mele”. Notele unui ambasador român la Paris între Bataclan '15 și COVID-19 - pe locul întăi se află una dintre cele mai așteptate noutăți din cadrul Bookfest, noua carte a istoricului Adrian Cioroianu.
  1.  „Când corpul spune nu” de Gabor Mate,  se bucură în continuare de aprecierea cititorilor și rămâne un besteseller și în cadrul ediției curente a Salonului de Carte.
  1. Învățătorii de Grijă. Sânziana, fata Soarelui”, de Alex Donovici a fost una dintre cele mai așteptate volume de literatură pentru copii ale anului din seria poveștilor Învățătorii de Grijă.
  1. Codul fotografiei. Observare. Spațiu–timp–lumină–emoție. Moment de grațiede Vlad Eftenie este un alt titlu noutate, un volum deja apreciat de public ca instrumentar estetic din care poți să afli cum este posibil să realizezi fotografii irepetabile.
  1.  „Drum fără prioritate”, de Marian Godină este o colecție de povestiri de căutare a sensului, în care cititorii vor descoperi câteva părți atât din viața personală a lui Marian Godină, cât și din cea profesională.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Top 5 autori români

  1. Adrian Cioroianu
  2. Alex Donovici
  3. Vlad Eftenie
  4. Marian Godină
  5. Adrian Asoltanie

 

Top 5 autori străini

  1. Gabor Mate
  2. Gary Chapman
  3. Loretta Graziano Breuning
  4. Daniel Goleman
  5. Barbara Oakley

×
Subiecte în articol: Curtea Veche Publishing Bookfest 2023