x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Daniel Dae Kim a rupt tăcerea în legătură cu plecarea sa din cadrul serialului “Hawaii Five-0”

Actorul Daniel Dae Kim a rupt tăcerea în legătură cu plecarea sa din cadrul serialului “Hawaii Five-0”

06 Iul 2017   •   13:29
Actorul Daniel Dae Kim a rupt tăcerea în legătură cu plecarea sa din cadrul serialului “Hawaii Five-0”

Într-o postare pe Facebook, actorul Daniel Dae Kim a ţinut să mulţumească producătorilor serialului, cât şi reţelei CBS, în ciuda zvonurilor despre o ceartă între aceştia leagată de plata echitabilă care a condus la părăsirea show-ului de către el şi Grace Park. “Deşi m-am arătat dispus să mă întorc, nu am putut ajunge la o înţelegere legată de contract cu cei de la CBS, deci am luat decizia dificilă de a nu mai continua.”, a scris Kim, care a fost parte a show-ului pentru şapte sezoane. “Îmi pare foarte rău că nu vom continua călătoria împreună.”, a mai adăugat acesta.

Părăsirea show-ului de câtre Kim şi Park a fost anunţată săptămâna trecută, după ce aceştia au primit noi contracte salariale cu 10-15% mai mici decât ale vedetelor serialului, Alex O’Loghlin şi Scott Caan.

În postarea sa, Kim a făcut o scurtă referire la discuţia despre salariu. “Drumul spre egalitate este foarte rar uşor, însă sper că sunteţi entuziasmaţi în legătură cu viitorul. Eu sunt.”

Kim a menţionat că are o serie de proiecte în curs. Acesta este, de asemenea, producător în viitorul serial de la ABC, “The Good Doctor”.

"Hawaii Five-0" revine în toamnă cu sezonul opt.

Sursă: CNN

 

×
Subiecte în articol: hawaii five-0 daniel dae kim grace park