x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Nicholas Cage vine în România

Actorul Nicholas Cage vine în România

19 Oct 2010   •   00:00
Actorul Nicholas Cage vine în România

Actorul Nicolas Cage, deţinător al unui premiu Oscar, a acceptat invitaţia Asociaţiei Ovidiu Rom de a fi oaspete de onoare la cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, care are loc la Palatul Parlamentului, pe 30 octombrie.
Ethan Hawke, oaspetele de onoare al balului de anul trecut, este cel care a făcut primul pas în a-l invita pe actor la evenimentul din acest an, după ce a aflat că acesta va filma în România la sfârşitul lui octombrie.

Suntem extrem de bucuroşi că Nicolas Cage a acceptat să vină", a spus Leslie Hawke, preşedinta Asociaţiei Ovidiu Rom.
"Bunicii lui au emigrat din Italia în America într-o vreme în care prejudecăţile faţă de emigranţii italieni erau în mintea tuturor. Erau nenumărate discuţii despre aşa-zisa inferioritate genetică a italienilor, despre mizeria din cartierele lor şi despre predispoziţia către comiterea de infracţionalităţi. Deşi este greu să ne imaginăm astăzi acest lucru, aceasta era atitudinea predominantă a americanilor faţă de italieni.

Părerea mea este că Nick poate vedea o paralelă între ce s-a întâmplat atunci şi problemele legate de emigrare care ţin acum titlurile de ziar din Europa. Iar susţinerea lui faţă de cauza noastră, Fiecare Copil în Grădiniţă, prin prezenţa la Balul de Caritate de Halloween, demonstrează că recunoaşte că educaţia este o soluţie", a menţionat aceasta. Nicolas Cage începe, pe 1 noiembrie, în România, filmările pentru "Ghost Rider: Spirit of Vengeance".

×
Subiecte în articol: film