x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Brad Pitt și Ines de Ramon, cuplul care a atras privirile la Festivalul de Film de la Veneția

Brad Pitt și Ines de Ramon, cuplul care a atras privirile la Festivalul de Film de la Veneția

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2024   •   18:21
Brad Pitt și Ines de Ramon, cuplul care a atras privirile la Festivalul de Film de la Veneția
Sursa foto: Hepta/Brad Pitt și Ines de Ramon

Brad Pitt și iubita sa, Ines de Ramon, au stârnit discuții la Festivalul de Film de la Veneția, unde au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu.

Diferența de vârstă de aproape 30 de ani dintre cei doi a generat reacții diverse în rândul fanilor. Actorul, în vârstă de 60 de ani, a fost însoțit de Ines de Ramon, în vârstă de 31 de ani, ambii făcând o apariție elegantă alături de cuplul George și Amal Clooney.

De Ramon, cunoscută pentru cariera sa în domeniul bijuteriilor de lux și fostă soție a actorului Paul Wesley, a impresionat cu o rochie albă sofisticată, în timp ce Pitt a optat pentru un costum negru semnat Louis Vuitton.

George Clooney și Brad Pitt își unesc din nou forțele pe marele ecran în comedia de acțiune „Wolfs,” scrisă și regizată de Jon Watts. În film, cei doi actori interpretează rolurile unor profesioniști care, deși reticenți, sunt nevoiți să colaboreze pentru a acoperi urmele unei crime.

Deși inițial Apple plănuia să lanseze filmul într-un număr mare de cinematografe, compania a optat în cele din urmă pentru o lansare limitată într-un număr restrâns de săli din Statele Unite, urmată de difuzarea pe platforma sa de streaming.

„Suntem întotdeauna nostalgici în legătură cu experiența vizionării în cinematografe, dar în același timp apreciez serviciile de streaming pentru că oferă mai mult spațiu pentru poveste, pentru talent, și pentru public,” a declarat Brad Pitt. „Este un echilibru delicat, dar sunt sigur că se va regla în timp.”

Când au fost întrebați despre implicațiile faptului că două dintre cele mai mari vedete de la Hollywood nu au reușit să obțină o lansare largă în cinematografe, așa cum și-au dorit, Clooney a răspuns în glumă: „Cu siguranță vom refuza.”

La 16 ani după ultima lor colaborare în comedia „Burn After Reading” a fraților Coen, Pitt și Clooney au declarat că nu au ezitat să se reunească atunci când au citit scenariul lui Watts pentru „Wolfs.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×