x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Çağatay Ulusoy, mesaj emoționant pentru fanii din România

Çağatay Ulusoy, mesaj emoționant pentru fanii din România

27 Noi 2017   •   18:34
Çağatay Ulusoy, mesaj emoționant pentru fanii din România

La Happy Channel, telespectatorii i-au urmărit evoluția în “Feriha”, primul lui serial de televiziune, iar acum, starul poate fi văzut în exclusivitate la postul tv în cel mai nou blockbuster turcesc - “Intrusul” (“Insider”). Çağatay Ulusoy, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, este nerăbdător să ne viziteze țara, însă până atunci, el le-a transmis un mesaj emoționat fanilor din România.

Desemnat Best Model of Turkey  în urmă cu zece ani, Çağatay Ulusoy a ajuns repede în atenția producătorilor, luând parte ulterior la numeroase proiecte artistice. Îndrăgitul actor, pe care telespectatorii îl urmăresc în exclusivitate la Happy Channel în serialul turcesc “Intrusul” (“Insider”), le-a mulțumit fanilor din România pentru solidaritatea acestora față de el de-a lungul timpului.

Extrem de fericit pentru faptul că blockbusterul “Intrusul” se află și în atenția publicului român, starul speră să ajungă cât de curând pe plaiuri mioritice. “Vă mulțumim mult că ne-ați ales! Suntem foarte fericiți, dacă povestea noastră a ajuns la sufletele voastre în ciuda diferențelor dintre noi. Sper să vă placă! Îmi doresc să ajung și eu într-o zi în țara voastră!”, le-a transmis Çağatay Ulusoy telespectatorilor prin intermediul interviului acordat postului de televiziune Happy Channel.  

Starul le promite fanilor că vor avea parte de adrenalină pe parcursul vizionării episoadelor din “Intrusul”. “Pe partea sentimentală, există multă dramă în serial. Frații care nu știu că sunt frați…și tot felul de probleme. Pe măsură ce înaintăm, adrenalina crește.” , spune  Çağatay, care poate fi urmărit de luni până joi de la ora 20.00, în exclusivitate la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

×
Subiecte în articol: Çağatay Ulusoy Intrusul