x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Care sunt cele mai bine plătite actrițe în seriale TV

Care sunt cele mai bine plătite actrițe în seriale TV

10 Sep 2015   •   21:39
Care sunt cele mai bine plătite actrițe în seriale TV

Revista Forbes a stabilit clasamentul celor mai bine plătite actriţe în seriale TV. Sofia Vergara din "Modern Family" domină acest clasament de patru ani, însă a fost egalată în 2015 de vedeta dintr-un alt serial, relatează joi huffingtonpost.fr.

Cu 28,5 milioane de dolari câştigaţi în ultimele 12 luni, Sofia Vergara îşi păstrează prima poziţie (al patrulea an consecutiv), ex-aequo cu Kaley Cuoco, Penny din "The Big Bang Theory". Datorită creşterii negociate a onorariului la începutul sezonului, Kaley Cuoco-Sweeting câştigă un milion de dolari pe episod, fără contractele exterioare, potrivit puremedias.com.

La sumele câştigate de Sofia Vergara pentru rolul din "Modern Family" se adaugă contractele publicitare pentru "Head and Sholders", precum şi banii proveniţi din activitatea agenţiei sale de talente şi de marketing Latin World Entertainment.

Cele două actriţe sunt mult înaintea celorlalte interprete din serialele americane care figurează în clasamentul Forbes pe 2015. Podiumul este completat de Julie Bowen, Claire din "Modern Family", cu câştiguri de 12 milioane de dolari. Pe locurile imediat următoare se clasează în acest an Ellen Pompeo din "Anatomia lui Grey", cu 11,5 milioane de dolari, Mariska Hargitay din "Lege şi Ordine", cu 11 milioane, şi Julianna Margulies din "Soţia perfectă", cu 10,5 milioane de dolari, încheie huffingtonpost.fr.

×