x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Câştigă bilete la filmul Overdrive

Câştigă bilete la filmul Overdrive

16 Iun 2017   •   08:50
Câştigă bilete la filmul Overdrive

Scott şi Freddie sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incre­dibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi in­terlopi extrem de periculoşi.

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Vertical Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa con­curs@jurnalul.ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Ce relaţie de rudenie este între cei eroi prin­cipali ai filmului?” şi poţi câştiga două bilete la acest film. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorul de săptă­mâna trecută este Adrian Vulpe.

Alte lansări ale săptămânii

O noapte nebună, nebună

Mai multe prietene se reu­nesc în Miami la zece ani după ab­solvirea colegiului, puse pe distracție. Întâlnirea, scăldată cu alcool din belșug, se transformă într-o experiență sinistro-amuzantă atunci când vizita unui stripper se în­cheie fatal.

Mașini 3

De aceas­tă dată, îl vedem pe erou ieşit din lu­mina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.

Unlocked: Pericol descătușat

Alice, fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire în Londra. E reticentă în a se întoarce la fostul ei job, deoarece în ultima sa anchetă a eșu­at, neputând opri o acțiune teroristă ce a provocat zeci de victime. Cu toate acestea, un posibil atac cu arme biologice asupra Londrei o face să se răzgândească.

×
Subiecte în articol: overdrive o noapte nebuna masini 3 unlocked