x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ce cuprinde grila de primăvara a postului de televiziune Happy Channel

Ce cuprinde grila de primăvara a postului de televiziune Happy Channel

08 Feb 2018   •   16:16
Ce cuprinde grila de primăvara a postului de televiziune Happy Channel

Din 19 februarie, postul de televiziune Happy Channel va curprinde noi producții, care vor fi difuzate în premieră și în exclusivitate pentru publicul român. Serialul sud-american “Dragoste eternă” și blockbusterul turcesc “Intrusul” (“Insider”) se apropie de sfârșit, iar locul lor în grila stației tv va fi ocupat de alte super-producții.

Pe 19 februarie, de la ora 16.00, Happy Channel va difuza ultimul episod “Dragoste eternă”, iar fanii serialul vor putea afla deznodământul serialului lor preferat. Începând cu această dată, telespectatorii vor avea o nouă producție în grila postului de televiziune.  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” (“Que te perdone Dios”), noua producție marca Televisa, are premiera pe 19 februarie, ora 17.00, iar din 20 februarie, Happy Channel va difuza câte două episoade ale serialului, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00.  

În această lună, telespectatorii urmăresc ultimele episoade ale blockbusterului turcesc Intrusul” (“Insider”), de luni până joi, de la ora 20.00 la ora 22.00, finalul serialului fiind programat pentru luni (26 februarie), ora 21.00. În ziua în care se încheie “Intrusul”, Happy Channel le aduce telespectatorilor în premieră și în exclusivitate un nou blockbuster turcesc. “A doua șansă” (“Second chance”) are lansarea pe 26 februarie, la ora 19.00, putând fi vizionat de luni până joi, între orele 19.00-21.00.

Din 26 februarie, serialul “Elif” se va difuza de luni până vineri, de la ora 18:00 la 19:00, iar ”Totul despre sex” / ”Sex and the city” va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 22:00 la 23:00.

Pentru ziua de 27 februarie, Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor o nouă lansare. În premieră și în exclusivitate, postul de televiziune difuzează serialul turcesc ”Inima orașului(Heart of the city”), de luni până joi, în intervalul orar 21:00 - 22:00.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor “Povești COOL”. În cadrul emisiunii, rețete savuroase și ușor de realizat vor fi pregătite la “Don Apetit&Co”, iar Irina Nistor va avea invitați de seamă din lumea cinematografiei la “CineCOOL”.

În primăvară, Happy Channel invită telespectatorii să intre în poveștile Happy!

×
Subiecte în articol: Happy Channel