x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Celebrul actor Charlie Sheen, atacat în propria locuință de către o vecină care a încercat să-l sugrume

Celebrul actor Charlie Sheen, atacat în propria locuință de către o vecină care a încercat să-l sugrume

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2023   •   09:00
Celebrul actor Charlie Sheen, atacat în propria locuință de către o vecină care a încercat să-l sugrume

Actorul Charlie Sheen a fost atacat în locuința sa de către o vecină, care a fost ulterior arestată, anunță presa americană. Femeia a intrat cu forța în casa lui Sheen, a încercat să-l sugrume și i-a rupt cămașa.

Sheen, starul a numeroase filme și al serialului de televiziune de succes "Doi bărbați și jumătate", nu a fost rănit grav în urma agresiunii, care ar fi fost comisă de Electra Schrock, în vârstă de 47 de ani, care l-a atacat după ce a bătut la ușa locuinței sale din cartierul de lux Malibu, situat pe malul mării, în California.

Fox News a relatat că Schrock a intrat cu forța în casa lui Sheen după ce acesta a deschis ușa. Ea a încercat apoi să îl sugrume, rupându-i, se pare, cămașa.

"Suspecta, Electra Schrock, a fost arestată pentru agresiune cu o armă mortală (...) și spargere de locuințe", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles.

Potrivit LA Times, autoritățile nu au sugerat un posibil motiv al atacului.

Sheen, în vârstă de 58 de ani, care și-a documentat în mod deschis luptele sale cu abuzul de substanțe, a fost, de asemenea, arestat de mai multe ori, fiind acuzat inclusiv de agresarea prietenei sale de atunci, Brittany Ashland, în 1996.

În 2009, a fost arestat în Aspen, Colorado, după un incident de violență domestică în care a fost implicată soția sa de atunci, Brooke Mueller.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen atacat