x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, în iunie la Warner TV

Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, în iunie la Warner TV

de Magdalena Popa Buluc    |    22 Iun 2022   •   07:56
Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker,  în iunie la Warner TV

Comedia satirică „Poveste din L.A./ L.A. Story”, regizată de Mick Jackson, avându-l protagonist pe Steve Martin, care interpretează și rolul principal, va fi difuzată de Warner TV la finalul lunii iunie.

Harris K. Telemacher este meteorolog în Los Angeles, un bărbat care trăiește trei povești: una de dragoste, o poveste magică și o alta care are legătură cu arta.

Este prins într-o relație fără viitor cu o femeie care își dorește un statut social și consideră că locul lui de muncă îi cere să nu aibă demnitate și nici un intelect dezvoltat, deși are un doctorat în artă.

Caută să găsească un scop în viață și ceva magie. Își petrece timpul străbătând pe patine cu rotile galeriile de artă, oferind analize excentrice cunoștințelor, încercând să scape de viața sa monotonă.

Cu ajutorul unui panou de afișaj care îi transmite mesaje motivaționale, el încearcă să cucerească o reporteriță engleză care face eforturi să pună cap la cap lumea ciudată din Los Angelesul începutului anilor ‘90.

„Poveste din L.A.” a fost lansat în 1991 și s-a bucurat de succes de critică și de public, și pentru că beneficiază de o distribuție de zile mari.

Steve Martin este secondat, între alții, de Victoria Tennant, Richard E. Grant, Sarah Jessica Parker, Patrick Stewart, Chevy Chase, Paul Abdul, John Lithgow și Iman.

Filmul va fi difuzat de Warner TV luni, 27 iunie, de la ora 18:45.

×