x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Comedy Cluj, ediţie prescurtată la Cinema Union, Bucureşti

Comedy Cluj, ediţie prescurtată la Cinema Union, Bucureşti

de Sebastian S. Eduard    |    26 Noi 2014   •   16:15

Cinci lungmetraje proiectate în competiţia oficială a celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj vor fi proiectate în perioada 5-7 decembrie la Cinemateca Union din Bucureşti.

Selecţia Comedy Cluj de la Bucureşti concentrează pe parcursul a trei zile cele mai importante filme din palmaresul ediţiei din acest an, respectiv “Jacky au royaume des filles/Jacky în regatul femeilor” semnată de regizorul şi scenaristul Riad Sattouf, dublu premiată pentru Cel Mai Bun Film şi Cel Mai Bun Scenariu, “Marile unde / Les grandes ondes a l”ouest” în regia lui Lionel Baier, desemnat Cel Mai Bun Regizor, documentarul lui Mike Myers “Oameni extraordinari: Legenda lui Shep Gordon” distins cu Premiul Publicului, precum şi două lungmetraje incluse în competiţia oficială, “Alan Partridge” (regia Declan Lowney) şi “Smetto quando voglio / Pot să mă las când vreau” (regia Sydney Sibilia).

Programul va fi deschis vineri, de la ora 18,00, de comedia “Alan Partridge”, urmată de la ora 20:00 de documentarul “Oameni extraordinari: Legenda lui Shep Gordon”. Sâmbătă este programat, de la ora 18,00, “Smetto quando voglio / Pot să mă las când vreau”, iar de la ora 20,00 va fi prezentată pelicula “Jacky au royaume des filles/Jacky în regatul femeilor”.
Selecţia Comedy Cluj de la Bucureşti se încheie duminică seară cu proiecţia “Marile unde/Les grandes ondes a l”ouest” în regia lui Lionel Baier, desemnat cel mai bun regizor pentru “maniera în care a condus actorii şi a reconstruit epoca”.

×