x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film CONCURS. Câştigă bilete la filmele ”Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă” și ”Collateral Beauty: A doua şansă”

CONCURS. Câştigă bilete la filmele ”Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă” și ”Collateral Beauty: A doua şansă”

06 Ian 2017   •   21:08
CONCURS. Câştigă bilete la filmele ”Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă” și ”Collateral Beauty: A doua şansă”

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertain­ment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jur­nalul.ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Ce companie aduce cele două filme în Ro­mânia?» şi poţi câştiga câte o invita­ţie de două persoane la fiecare dintre ele. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Au­chan. Câștigătorul de săptămâna data trecută este Vlad Rădulescu.

 

Collateral Beauty: A doua şansă

Howard (Will Smith), un bărbat cu o carieră străluci­tă, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui. La in­tervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor săi, el e forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea.

 

”Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă”

Rollan şi Gerda sunt loviţi de vraja focului şi a gheţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că pot produce foc din degete, ori că pot îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să gă-sească soluţia de a reveni la normalita¬te. Crăiasa Zăpezii şi trolul Orm îi ajută.

 

Alte lansări de filme

 

Assassin’s Creed: Codul Asasinului

Desmond Miles descoperă străve­chea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o orga­nizație ale cărei ori­gini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri. El este trimis înapoi în timp pentru a recu­pera o seamă de artefacte de mare valoare.

Doar sfârșitul lumii

După 12 ani de absență, Louis, un tâ­năr scriitor, se întoarce aca­să pentru a-și anunța apropi­ații despre imi­nența morții sale. Are loc o reuniune familială tensionată, la care orice tentativă de empatie este sabotată de inca­pacitatea oame­nilor de a ascul­ta și de a iubi.

 

 

×