x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Marea aventură Lego"

CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Marea aventură Lego"

10 Feb 2017   •   17:44
CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Marea aventură Lego"

O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de groaznicul Joker va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar şi să încerce să colaboreze cu alţi. După marele succes avut cu "Marea aventură Lego", producătorii vor să dea lovitura şi cu Batman făcut din piese de Lego.

CUM PARTICIPI

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Cine este personajul cu care luptă Batman pentru a salva oraşul?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la aceast thriller. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorul de săptămâna trecută este Adriana Dănilă.

 

Altă lansare de film

"Cincizeci de umbre întunecate"

"Darker" prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

×
Subiecte în articol: marea aventura lego concurs film filme cinema