x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Continuarea filmului cult "Blade Runner" va fi lansată în ianuarie 2018

Continuarea filmului cult "Blade Runner" va fi lansată în ianuarie 2018

19 Feb 2016   •   14:23
Continuarea filmului cult "Blade Runner" va fi lansată în ianuarie 2018

Filmul cult "Blade Runner" va avea un sequel în regia lui Denis Villeneuve, după un scenariu de Hampton Fancher, în care este continuată povestea din filmul original, regizat de Ridley Scott. Noua producţie va fi lansată la 12 ianuarie 2018, conform unui material publicat de The Verge şi de cinemablend.com.

Acţiunea acestui film se va petrece la câteva decenii după cea din "Blade Runner". Rolul principal va fi interpretat de Ryan Gosling iar Harrison Ford va reveni în rolul lui Rick Deckard, vânătorul de androizi din filmul original.

Rick Deckard va fi cel de-al treilea personaj major din cariera lui Harrison Ford pe care actorul îl readuce la viaţă după o lungă perioadă de timp, aşa cum a făcut şi cu Indiana Jones, din seria cu acelaşi nume, şi respectiv cu Han Solo din seria "Star Wars".

Filmul "Blade Runner" ("Vânătorul de recompense") a fost lansat în 1982 şi este o adaptare după celebrul roman al lui Philip K. Dick "Do Androids Dream of Electric Sheep?" ("Visează androizii oi electrice?"). AGERPRES

×