x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Decizie importantă luată de Sonia, după ce Roxana ajunge în stare gravă la spital

Decizie importantă luată de Sonia, după ce Roxana ajunge în stare gravă la spital

28 Feb 2018   •   17:50
Decizie importantă luată de Sonia, după ce Roxana ajunge în stare gravă la spital

Sonia (interpretată de Michaela Prosan) și Silvia (Alina Pușcaș) trec prin clipe grele, după ce mama lor ajunge de urgență la spital. În cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”, care poate fi urmărit în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) se zbate între viață și moarte.  

Și-au pierdut tatăl, iar acum femeia care le-a dat viață se luptă pentru supraviețuire. Sonia și Silvia trec prin momente dificile, după ce mama lor ajunge în stare gravă la spital în urma unui accident de circulație. Roxana este internată în același spital, în care soțul ei – Traian Baicu Popovici și-a trăit ultimele clipe din viață. Nenorocirea care se abate asupra familiei Baicu Popovici le aduce împreună pe cele două surori. Sonia și Tudor Caragea își întrerup luna de miere petrecută în Istanbul și se întorc în țară. Imediat cum află vestea, Silvia și soțul ei – Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer) merg s-o vadă pe Roxana. De pe holurile spitalului nu lipsește nici Mircea Adam (interpretat de Mihai Călin), iubitul Roxanei.

Și-a învinovățit mereu mama pentru moartea tatălui ei, dar după ce îl va cunoaște pe Mircea, Sonia își va schimba total părerea.

Tot în episodul șapte al serialului “Fructul oprit”, care se va difuza în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, Sonia primește un telefon important din partea medicilor turci. Aceștia o anunță că trebuie să meargă urgent în Istanbul pentru a se opera. 

Trebuie să se facă mama bine, după aceea, o să mă ocup și de mine”, îi spune Sonia lui Alex, care însă o sfătuiește pe Sonia să lupte pentru binele ei.   

Ce decizie va lua Sonia, cum se va schimba relația ei cu Roxana, dar și cum va evolua starea de sănătate a Roxanei, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla în această seară de la ora 20.00 în cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”.

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit