x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Doinița Oancea, pentru prima dată pe scena teatrului: „Întotdeauna mi-e teamă de ceva nou”

Doinița Oancea, pentru prima dată pe scena teatrului: „Întotdeauna mi-e teamă de ceva nou”

14 Sep 2018   •   13:10
Doinița Oancea, pentru prima dată pe scena teatrului: „Întotdeauna mi-e teamă de ceva nou”
Sursa foto: DIANA OROS

Doinița Oancea, îndrăgita actriță care o interpretează pe Tanța în Fructul oprit, serialul difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, a trecut de curând printr-o nouă experiență profesională. Aceasta a trăit emoțiile primului spectacol de teatru, după ce vreme de 11 ani a putut fi văzută în numeroase seriale și producții tv.

A avut emoții mari, dar a reușit să le stăpânească cu brio. Doinița și-a îndeplinit o mare dorință și a urcat pe scena teatrului. Prima reprezentație a spectacolului “Marea rușine” a avut loc recent în Constanța, iar cea de-a doua va avea loc luni (17 septembrie), în Capitală. „Este prima piesă de teatru în care joc, o fac după 11 ani de seriale. Aveam mari emoții, înainte de gong, apoi când am urcat pe scenă, au dispărut ca prin magie. Întotdeauna mi-e teamă de ceva nou. Mă pregătesc pentru următoarea reprezentație a spectacolului care va fi pe 17 septembrie, la Teatrul Excelsior. Piesa este scrisă și regizată de Alina Șerban. Spectacolul este destul de greu. Eu sunt protagonista, spun o poveste interesantă, în care se prezintă o parte a istoriei României, mai puțin știută. Este vorba despre sclavia romilor în România.”, povestește Doinița.

Pe lângă pregătirile pentru spectacolul de teatru, actrița este ocupată în această perioadă cu filmările pentru noul sezon “Fructul oprit”. Aceasta mărturisește că din anumite puncte de vedere se aseamănă cu personajul ei din serial, Tanța. “Faptul că este foarte harnică și, cu toate că este o femeie simplă , are niște principii stabile. Poate la asta să spun că seamănă cu mine”.

Telespectatorii o pot urmări pe îndrăgita actriță, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: doinita oancea Fructul Oprit