x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Eroi de sacrificiu Sau câţi musculoşi pot încăpea pe un centimetru pătrat de peliculă.

Eroi de sacrificiu Sau câţi musculoşi pot încăpea pe un centimetru pătrat de peliculă.

de Adriana Vaduva    |    13 Aug 2010   •   00:00
Eroi de sacrificiu  Sau câţi musculoşi pot încăpea pe un centimetru pătrat de peliculă.
5866-129023-untitled1.jpgO vorbă din bătrâni spune că nu e om să nu fi scris măcar o dată în viaţa lui o poezie. Parafrazând, nu e om să nu fi văzut măcar o dată un film cu Stallone, Statham, Jet Li,  Lundgren, Mickey Rourke, Schwarzenegger sau Bruce Willis.

Şi dacă v-aţi gândit vreo­dată că nu s-a inventat încă peli­cula în care să încapă toţi deodată, ei bine, v-aţi înşelat! Sub "bagheta" regizorului Sylvester Stallone, toţi musculoşii de la Hollywood, cei mai tari eroi ai filmelor de acţiune de până acum şi-au unit, în premieră, forţele pentru a aduce pe marile ecrane o operaţiune mai mult decât explozivă.

Din 13 august, în cinematografele din România îi veţi putea vedea în acţiune pe Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews şi Steve Austin în Eroi de sa­crificiu/The Expendebles.


MISIUNE. Barney Ross (Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-şi perfect emo­ţii­le, el nu a ştiut niciodată ce în­seam­­nă frica. Este liderul şi principalul strateg al celei mai temute echipe de şoc, alcătuită din război­nici perfecţi, care trăiesc pe muchie de cuţit.

Astfel că, atunci când un personaj misterios pe nume Church (Wi­llis) le oferă o misiune pe care mulţi o refuzaseră până atunci, Barney şi mercenarii săi acceptă fără ezitare. Aparent este vorba despre o opera­ţiu­ne de rutină având ca scop detro­na­rea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule.

Sce­na­ristul (adică tot Stallone) a avut însă grijă să complice lucrurile, iar ceea ce părea foarte simplu se transformă rapid într-o ploaie de gloanţe din care nu se ştie cine scapă întreg.

×
Subiecte în articol: film