x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fanii Star Wars îşi pot cumpăra de pe acum bilete pentru 'The Force Awakens'

Fanii Star Wars îşi pot cumpăra de pe acum bilete pentru 'The Force Awakens'

19 Oct 2015   •   22:07

Studiourile Lucasfilm au pus în vânzare, în avans, din 19 octombrie, bilete pentru cea mai aşteptată peliculă a anului, 'Star Wars: The Force Awakens', iar la acceaşi dată urmează să fie lansat un nou trailer al filmului regizat de J. J. Abrams, scrie The Hollywood Reporter.

Canalul ESPN va difuza luni seară în pauza meciului de fotbal american dintre New York Giants şi Philadelphia Eagles un nou trailer al filmului 'Star Force:The Force Awakens'. 'The resistance gathers tomorrow' este mesajul postat pe Twitter de Lucasfilm, alături de un teaser care anunţă difuzarea trailerului în pauza meciului respectiv de fotbal.

În plus, pentru a marca această veste pentru fanii francizei Star Wars, cei de la studiourile Lucasfilm au postat pe contul oficial de Twitter al seriei un nou poster al peliculei, confirmând totodată că fanii vor putea vedea un nou trailer cu Daisy Ridley, Oscar Isaac şi John Boyega, alături de revenirea starurilor seriei precum Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels şi Peter Mayhew.

'Star Wars: The Force Awakens' va avea premiera în cinematografele din SUA la 18 decembrie.

×
Subiecte în articol: Star Wars: The Force Awakens