x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fiul actorului James Gandolfini va juca rolul lui Tony Soprano

Fiul actorului James Gandolfini va juca rolul lui Tony Soprano

23 Ian 2019   •   15:09
Fiul actorului James Gandolfini va juca rolul lui Tony Soprano

Fiul regretatului actor James Gandolfini va călca pe urmele tatălui său şi va interpreta rolul lui Tony Soprano, într-un prequel al serialului "Clanul Soprano".
Michael Gandolfini, în vârstă de 19 ani, s-a declarat încântat să interpreteze versiunea din tinereţe a personajului Tony Soprano, în "The Many Saints of Newark", un lungmetraj aflat în prezent în etapa de producţie.
"Este o onoare profundă pentru mine să continui moştenirea lăsată de tatăl meu", a declarat tânărul actor american.
Vera Farmiga, Alessandro Nivola şi Jon Bernthal face parte parte la rândul lor din distribuţia acestui film, a cărui acţiune este plasată în perioada revoltelor rasiale din Newark, în anii 1960.
Alan Taylor, care a regizat nouă episoade din serialul "The Sopranos", dar şi filme precum "Thor: The Dark World" şi "Terminator Genesys", va regiza noul lungmetraj.
David Chase, creatorul serialului "Clanul Soprano", a scris scenariul pentru noua producţie cinematografică, în colaborare cu Lawrence Conner.
Michael Gandolfini a putut fi văzut anul trecut pe micile ecrane în serialul "The Deuce", o producţie a postului HBO, în care a interpretat personajul Joey Dwyer. El a avut şi un rol secundar în filmul "Ocean's Eight".
S-a născut în 1999, în perioada în care James Gandolfini era căsătorit cu prima lui soţie, Marcy. James Galdolfini a avut apoi un alt copil, o fetiţă, cu cea de-a doua soţie a sa, fosta actriţă Deborah Lin.
James Gandolfini, care a murit în 2013 la vârsta de 51 de ani, l-a interpretat pe mafiotul Tony Soprano în şase sezoane ale serialului "Clanul Soprano", difuzate între anii 1999 şi 2007.
Acel rol i-a adus starului american trei premii Primetime Emmy, un Glob de Aur şi trei SAG Awards. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tony soprano james gandolfini