x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fostul duplex al actriţei Brigitte Bardot e de vânzare : 6,1 milioane de euro (FOTO)

Fostul duplex al actriţei Brigitte Bardot e de vânzare : 6,1 milioane de euro (FOTO)

de Istvan Deak    |    21 Sep 2013   •   20:22
Fostul duplex al actriţei Brigitte Bardot e de vânzare : 6,1 milioane de euro (FOTO)

Fostul duplex parizian al actriţei Brigitte Bardot, cuibuşorul de nebunii din perioada în care aceasta trăia o frumoasă poveste de dragoste cu bogatul om de afaceri Gunter Sachs, în anii 60, este disponibil, scrie atlantico.fr.
Duplexul gigantic, de 400 de metri pătraţi, situat în cartierul Muette (arondismentul 16 al Parisului) a fost pus în vânzare pentru suma de 6,1 milioane de euro de către agenţia Barnes.
Apartamentul cuprinde trei camere, care are fiecare baia ei, un birou, o sală de biliard extraordinară şi o discotecă rotundă, inspirată după celebra ‘’Chez Regine’’.
Etajul superior dispune de o grădină interioară de 55 de metri pătraţi, dotată cu o terasă din lemn, care se deschide către o bucătărie.
Brigitte Bardot şi Gunter Sachs, nepotul fondatorului companiei Opel, s-au îndrăgostit la prima vedere, când s-au întâlnit la Saint Tropez. Pentru a o seduce, el i-a trimis cu elicopterul 10.000 de trandafiri. S-au căsătorit după o lună, la 14 iulie 1966, la Las Vegas. Au rămas împreună trei ani, apoi fiecare şi-a văzut de viaţă. Dar Bardot şi Sachs au păstrat o puternică relaţie de prietenie, scrie Le Nouvel Observateur.
Gunter Sachs a rămas mult timp proprietarul duplexului, până l-a cedat, acum 10 ani, actualilor ocupanţi.
 

×
Subiecte în articol: brigitte bardot