x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fructul oprit sezonul 2 episodul 16. Sonia, din nou MIREASĂ: „Mă mărit cu tine...”

Fructul oprit sezonul 2 episodul 16. Sonia, din nou MIREASĂ: „Mă mărit cu tine...”

12 Dec 2018   •   15:44
Fructul oprit sezonul 2 episodul 16. Sonia, din nou MIREASĂ: „Mă mărit cu tine...”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod plin de surprize. Serialul aduce în fața publicului răsturnări de situație, suspans și evenimente importante care se produc în vieţile protagoniștilor. După aproape șase ani, Sonia îmbracă din nou rochia de mireasă.

Ioan (interpretat de Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu) sunt hotărâți să lupte pentru povestea lor de iubire și apelează la ajutorul lui Mircea (Mihai Călin). Acesta încearcă să-i vorbească Marei (Maria Nicole) despre despărțirea părinților ei. “Mara, știu că e greu de înțeles, dar mami și tati vor divorța …”, ce va spune fetița și cum îi va influența reacția ei pe Ana și Ioan, telespectatorii vor afla urmărind episodul cu numărul 16, din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Magda (Maia Morgenstern) își dorește ca Ioan să se apropie de tatăl său, Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), încercând să-l convingă să-i dea o șansă părintelui său. “Eu de ce să-l accept pe el ca tată, dacă el nu m-a vrut ca fiu?”, îi răspunde Ioan. Ce lucru important descoperă Ioan, dar și ce atitudine va adopta în ceea ce-l privește pe tatăl său, telespectatorii vor afla răspunsul urmărind un nou episod din cel de-al doilea sezon „Fructul oprit”.

Adrian (Bogdan Albulescu) încearcă să o atragă pe Roxana (Carmen Tănase) de partea lui. “Aș face orice să-l dau afară pe imbecilul ăla! Mă ajuți?”, îi propune el Roxanei, referindu-se la Alex, dorind astfel să câștige sprijinul ei. „Ce am la schimb?”, se interesează ea. Ce pun cei doi la cale, diseară, în continuarea serialului „Fructul oprit”.

Adrian face tot posibilul să-l determine pe Alex (Petru Păun) să părăsească casa Caragea. “Sonia, îl lași să mă dea afară din casă?”, o întreabă Alex pe Sonia (Michaela Prosan), surprins de ceea ce se întâmplă.

Tot în cadrul episodului din această seară, Ana și Sonia descoperă cine este femeia cu care Alex a avut o relație. “Pe tine te înșela cu Sonia și pe amândouă cu ...”. Cum vor reacționa ele, astăzi, în episodul 16 pe care Antena 1 îl va difuza de la ora 20.00.

„Vrei să fii soțul meu în fața lui Dumnezeu?”, așa suna propunerea pe care Sonia i-a făcut-o lui Alex, în urmă cu aproape șase ani, când îmbrăcată în rochie de mireasă îl aștepta în fața bisericii. În episodul din această dată, Sonia îmbracă din nou rochia albă. „Mă mărit cu tine, dar ...”, îi spune ea lui Adrian, acceptând propunerea de a se căsători religios cu acesta, continuarea putând fi urmărită de telespectatori, în această seară, în „Fructul oprit”, la Antena 1.

Ce va face Marius Cristescu pentru a se apropia de fiul lui – Ioan, dar și de fiica sa- Sonia, ce plănuiesc Roxana și Dan Lăzărescu (Doru Ana) pentru a se răzbuna, cum va reacționa Alex când o va vedea pe Sonia mireasă, dar și cum va evolua relația de iubire dintre Ioan și Ana, acestea sunt câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul, astăzi, de la 20.00.

Telespectatorii pot urmări ultimele două episoade din noul sezon „Fructul oprit”, din acest an, astăzi și săptămâna viitoare (19 decembrie), la Antena 1 de la ora 20.00.

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit