x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Hackerii ameninţă că vor lansa ultimul episod din Game of Thrones

Hackerii ameninţă că vor lansa ultimul episod din Game of Thrones

22 Aug 2017   •   16:19
Hackerii ameninţă că vor lansa ultimul episod din Game of Thrones

Hackerii care au compromis reţeaua HBO în iulie ameninţă cu lansarea ultimului episoad din seria Game of Thrones, sezonul şapte, episodul şapte, scrie The Guardian.

Grupul “Mr. Smith” a declarat pentru Mashable că are acces la “mai multe platforme HBO” şi că HBO trebuie să fie “pregătit” pentru lansarea episodului şapte, sezonul şapte, din serialul Game of Thrones, la finalul acestei săptămâni.

Hackerii au oferit, de asemenea, celor de la Mashable o listă cu numele de utilizatori şi parolele mai multor conturi ale HBO de pe reţelele de socializare, inclusiv ale contului de Twitter.

Hackerii de la “Mr Smith” au cerut celor de la HBO o recompensă de câteva milioane de dolari pentru a nu face publice scenarii, e-mailuri interne, episoade nedifuzate din seriale şi documente ruşinoase, însă HBO a refuzat să ofere suma cerută.

Game of Thrones este deja cel mai piratat serial din toate timpurile. Experţii au susţinut că, din cauza pirateriei, ameninţările de lansare a episoadelor, înainte ca ele să fie date pe TV, nu au fost suficiente pentru a justifica suma cerută.

×