x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Intrare gratuită la “Iron Man 3” pentru românii cu nume Fieraru, Capdefier, Oţeleanu..etc

Intrare gratuită la “Iron Man 3” pentru românii cu nume Fieraru, Capdefier, Oţeleanu..etc

23 Apr 2013   •   17:15
Intrare gratuită la “Iron Man 3” pentru românii cu nume Fieraru, Capdefier, Oţeleanu..etc

Românii care au nume de familie ce includ cuvintele “fier” sau “oţel” vor primi bilete gratuite la super-producţia cinematografică “Iron Man 3”/”Omul de Oţel 3” în cinematografele partenere din întreaga ţară, pe data de 26 aprilie 2013 - ziua lansării oficiale a filmului în România.

Pentru că cine se aseamănă se adună şi, aşa cum se spune, numele îşi pune amprenta asupra destinului fiecăruia dintre noi, cei care poartă nume de familie care conţin aceste cuvinte (de exemplu: Fier, Fieraru, Fieroiu, Capdefier, Oţeleanu etc.) pot să se prezintele la casele de bilete ale cinematografelor partenere*  în data de 26 aprilie şi să solicite un bilet gratuit în baza unui act de identitate (şi o copie a acestuia) pentru premiera filmului “Iron Man 3”/”Omul de Oţel 3”.  Biletele gratuite se vor acorda în limita locurilor disponibile, toate detaliile suplimentare sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei pe www.cineforum.ro.

Iron Man 3 este filmul primăverii, aşteptat cu nerăbdare atât de fanii supereroilor Avengers sau de cei ai benzilor desenate, cât şi de publicul larg, care a fost cucerit în anul 2012 de filmul “Avengers/Răzbunătorii”, în top 5 cele mai vizionate filme din 2012 în cinematografele româneşti.

Povestea din Iron Man 3 continuă atât firul narativ din Avengers, cât şi pe cel din Iron Man 1 şi 2, dar aduce o răsturnare suprinzătoare de situaţie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes şi supererou ori de câte ori are ocazia, este pus în situaţia de a-şi folosi inteligenţa si inventivitatea  pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fără a avea la dispoziţie tehnologia şi resursele financiare care erau o obişnuinţă pentru el. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt puşi în pericol, Tony Stark este nevoit să facă faţă ameninţării şi să îşi salveze atât familia cât şi concetăţenii. Cum va reuşi Iron Man să redevină supereroul în care toată lumea îşi pune speranţa şi dacă reuşeşte să-l învingă pe puternicul terorist veţi afla urmărind pelicula care ajunge în sălile de cinema în perioada următoare. 

Distribuţia filmului este una de zile mari, Robert Downey Jr. joacă excelent rolul principal al miliardarului supererou, Gwyneth Paltrow o interpretează cum nu se poate mai bine pe Pepper Pots, iubita acestuia, iar Ben Kingsley dă viaţă terifiantului personaj negativ - Mandarinul.
Filmul rulează pe marile ecrane din întreaga ţară începând cu 26 aprilie.

×