x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Kramer, dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta Seinfeld, Michael Richards, a vorbit despre lupta împotriva cancerului

Kramer, dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta Seinfeld, Michael Richards, a vorbit despre lupta împotriva cancerului

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   00:20
Kramer, dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta Seinfeld, Michael Richards, a vorbit despre lupta împotriva cancerului
Sursa foto: Hepta

Michael Richards, starul din Seinfeld, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer și a fost nevoit să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a i se extirpa întreaga prostată, în caz contrar riscând să moară în câteva luni.

Richards l-a jucat pe Kramer în „Seinfeld” timp de aproape un deceniu și a câștigat trei premii Emmy pentru interpretarea sa.

Richards, în vârstă de 74 de ani, a vorbit despre această perioadă tulburătoare în cartea sa de memorii care urmează să fie lansată în curând, Entrances And Exits, spunând că diagnosticul a venit după ce un control de rutină a arătat un nivel ridicat al PSA.

El a declarat joi, într-un interviu acordat People, că fiul său, pe atunci în vârstă de nouă ani, l-a motivat să găsească o modalitate de a trăi mai mult.

„M-am gândit: ", a declarat actorul.

„Dar apoi, câteva secunde mai târziu, mi-a venit în minte fiul meu și m-am auzit spunând: "".

Richards a declarat că dacă nu ar fi urmat sfatul medicului de a-și îndepărta întreaga prostată, probabil că ar fi murit în 8 luni.

Richards a petrecut ani de zile departe de lumina reflectoarelor. În 2006, el a fost surprins de o cameră de filmat în timp ce lansa o tiradă rasistă împotriva celor care îl huiduiau la unul dintre spectacolele sale de stand-up din Los Angeles.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kramer seinfeld Michael Richards