x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Lady Gaga s-a logodit cu agentul său Christian Carino

Lady Gaga s-a logodit cu agentul său Christian Carino

17 Oct 2018   •   21:50
Lady Gaga s-a logodit cu agentul său Christian Carino

Cu prilejul discursului de acceptare a premiului Women in Hollywood oferit de revista ELLE, la gala de marţi seară, Lady Gaga l-a numit pe agentului său Christian Carino, "logodnicul meu", relatează ziarul spaniol ABC. 

Lady Gaga a fost distinsă de revista ELLE cu titlul de Women in Hollywood 2018, într-o seară în care cântăreaţa şi actriţa americană nu şi-a putut stăpâni emoţia şi le-a mulţumit tuturor celor care îi sunt alături, inclusiv agentului şi "logodnicului" său, Christian Carino. 

Ea a confirmat astfel zvonurile care circulau de câteva săptămâni. 

"Mulţumesc tuturor persoanelor îndrăgite din viaţa mea. Bobby (manager), te iubesc. Toţi cei de la masa 5. Logodnicului meu, Christian. Toate persoanele care îmi sunt alături şi care au grijă de mine. Şi lui Ryan Murphy, îi mulţumesc pentru că mi-a oferit primul meu rol principal (în "American Horror Story: Hotel"). Ştii că Globul de Aur (pe care l-a primit) îţi aparţine ţie", a declarat Lady Gaga. 

Cei doi, care s-a arătat foarte îndrăgostiţi în şedinţa de photocall, au demonstrat că se află într-un moment foarte bun atât personal cât şi profesional. Lady Gaga a primit multe critici bune pentru rolul său din noua versiune a filmului "A star is Born", în care joacă alături de Bradley Cooper. 

Lady Gaga şi Christian Carino şi-au început relaţia în urmă cu aproape un an şi au avut timp suficient pentru a-şi da seama dacă sunt sortiţi unul altuia. A fost în vară când, potrivit surselor, Carino ar fi cerut-o în căsătorie pe celebra cântăreaţă.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lady Gaga