x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Lungmetrajul "What About Love", cu Sharon Stone şi Andy Garcia, filmat în Capitală până la toamnă

Lungmetrajul "What About Love", cu Sharon Stone şi Andy Garcia, filmat în Capitală până la toamnă

06 Aug 2012   •   09:42
Lungmetrajul "What About Love", cu Sharon Stone şi Andy Garcia, filmat în Capitală până la toamnă

Filmarile pentru pelicula "What About Love", cu Sharon Stone si Andy Garcia, derulate in Romania de la sfarsitul lunii iulie, au loc in prezent la studiourile coproducatorului Castel Film, in Capitala, pana pe 7 septembrie, a declarat pentru MEDIAFAX reprezentantul casei de productie.

Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, a precizat ca filmarile au debutat pe 23 iulie in tara, actorii americani avand astfel posibilitatea sa vada localitatile montane Bolboci, Pestera, precum si Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Timp de cateva ore, s-a filmat si pe Transfagarasan.

Alaturi de Stone si Garcia, in rolurile principale joaca tanara actrita americana Marielle Jaffe si spaniolul Miguel Ángel Mu?oz, din distributie facand parte si romanii Maia Morgenstern si Ioan Andrei Ionescu, alaturi de vedeta ucraineana Kamaliya si un alt actor spaniol, José Coronado.

Filmul, in regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri - o americanca si un spaniol - care calatoresc prin Europa, dorind sa faca un film despre dragoste. Sharon Stone si Andy Garcia ii interpreteaza pe parintii fetei.

In timp ce pentru Sharon Stone este primul film realizat in Romania, Andy Garcia a mai vizitat tara cu ocazia filmarilor pentru "Modigliani" (2004), in regia lui Mick Davis.

Casa de productie Castel Film este partenerul producatorilor in Romania, unde se filmeaza cea mai mare parte a peliculei. Filmarile vor continua in Spania, de pe 25 septembrie.

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, gratie rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

Andy Garcia, actor nominalizat la premiile Oscar si Globul de Aur pentru rolul lui Vincent Mancini din "Nasul partea III", a jucat in filme precum "Pantera roz 2", "Chihuahua de Beverly Hills", "The Last Testament of Lucky Luciano", "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Asii din maneca", "Orasul pierdut" si "Modigliani".

Mediafax

×
Subiecte în articol: castel film filme Sharon Stone