x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Malaezia suspendă pe termen "nedefinit" lansarea filmului "Frumoasa şi Bestia"

Malaezia suspendă pe termen "nedefinit" lansarea filmului "Frumoasa şi Bestia"

13 Mar 2017   •   16:20
Malaezia suspendă pe termen "nedefinit" lansarea filmului "Frumoasa şi Bestia"
Sursa foto: Youtube

Autorităţile malaeziene au decis să suspende pe timp "nedefinit" lansarea în cinematografele din această ţară a noii ecranizări a filmului "Frumoasa şi Bestia" , o producţie a studioului Disney, au informat luni mass-media locale citate de EFE. 

Surse ale The Walt Disney Co au precizat că această suspendare se datorează obligativităţii ca acest film să treacă de o revizie internă, potrivit ziarului malaezian The Star. Premiera filmului "Frumoasa şi Bestia" în care joacă actorii Emma Watson şi Dan Stevens era prevăzută pentru 16 martie. 

Şi Rusia prevede să interzică această ecranizare în regia lui Bill Cordon pentru conţinutul homosexual pe care acest nou film îl împrumută personajului LeFou, interpretat de Josh Gad. 

Agerpres scrie că nu este prima dată când Autorităţile malaeziene interzic un film sau un spectacol, având în vedere că în 2014 Comisia de Cenzură a Filmelor a împiedicat difuzarea lungmetrajului 'Noé', regizat de Darren Aronofsky, considerând că pelicula este contrară normelor islamului.

×