x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film OSCAR 2013. Nominalizat de 20 de ori, nu a câștigat NICIODATĂ!

OSCAR 2013. Nominalizat de 20 de ori, nu a câștigat NICIODATĂ!

25 Feb 2013   •   10:21
 OSCAR 2013. Nominalizat de 20 de ori, nu a câștigat NICIODATĂ!
E bun, dar întotdeauna se găsește cineva mai bun ca el. Sau, cel puțin, așa consideră specialiștii care decernează premiile Oscar.
Greg P. Russell este un adevărat veteran al premiilor Academiei Americane de Film, cu nu mai puțin de 16 nominalizări, inclusiv ultima, pentru filmul Skyfall. De data aceasta, premiul i-a fost „suflat” de Andy Nelson, Mark Paterson and Simon Hayes, care au mixat sunetul filmului „Les Miserables”.
Russell a mai fost nominalizat pentru „Black Rain”, „The Rock”, „Con Air”, „The Mask of Zorro”, „Armageddon”, „The Patriot”, „Pearl Harbor”, „Spider Man”, „Spider Man 2”, „Memoriile unei gheișe”, „Apocalypto”, „Transformers”, „Transformers 2”, „Transformers 3” și „Salt”.
Russell nu este, însă, recordmanul absolut al nominalizărilor necâștigătoare. Colegul său, Kevin O'Connell a fost nominalizat de 20 de ori, fără a câștiga vreo statuetă. Russell și O'Connell au colaborat la mai multe filme, inclusiv dintre cele nominalizate pentru mixaj audio, informează Huffington Post. Au încercat de mai multe ori – împreună și separat; degeaba, însă, ghinionul se ține scai de ei.

×