x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Peste 30 de vedete din Televiziunea Română dau startul schimbării

Peste 30 de vedete din Televiziunea Română dau startul schimbării

de Magdalena Popa Buluc    |    28 Feb 2021   •   10:57
Peste 30 de vedete din Televiziunea Română dau startul schimbării

De exact un an, omenirea a intrat într-un regim constant de constrângeri. Au apărut limitări la mişcare, la interacţiune cu ceilalţi, la activităţi diverse, la acte culturale sau de educaţie, ba chiar şi la munca depusă.

Dacă Primăvara 2020 a venit cu restricţii la care nimeni nu s-ar fi gândit, Primăvara 2021 aduce, prin vedetele TVR, „dezlegarea” la tot ceea ce ne face viaţa mai frumoasă, mai bună, mai bogată sufleteşte şi spiritual. Avem nevoie de frumos, de speranţă, de libertatea spiritului, aşa că vedetele TVR aduc, din 24 februarie, mesajul lor legat de renaşterea speranţei, pe care cu toţii suntem îndemnaţi să o simţim în această primăvară.

Liana Stanciu ne îndeamnă să ne deschidem inima ca pe o sală de concert, pentru a asculta muzica, Cristi Tabără ne aminteşte că avem liber la căutare, la mirare şi la prieteni noi, Iuliana Marciuc ne invită să ne deschidem sufletul poveştilor miraculoase, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba ne reamintesc de puterea tămăduitoare a umorului, Radu Andrei Tudor ne cere să nu renunţăm la curaj, la stăruință şi la conștiință, în timp ce Cătălin Ștefanescu ne dă „dezlegare” la imaginație, iar Sonia Argint Ionescu –la pasiunile care ne țin sănătoşi şi în formă.

Odată cu această primăvară, Dana Constantinescu ne reaminteşte de lucrurile mici care aduc însă bucurii mari, Dorin Chioțea – de diminețile de primăvară pe care trebuie să le savurăm, Victor Dochia şi părintele Necula, de speranţa şi credinţa care ne bucură şi ne umplu sufletul. La fel, Gheorghița Nicolae ne îndeamnă să preţuim Tezaurul românesc fără asemănare, pentru o primăvară cu adevărat înnoitoare, Eda Marcus şi Tudor Furdui ne reamintesc că putem fi fani adevărați şi entuziaşti ai zilelor pline de soare, în timp ce Monica Ghiurco ne sfătuieşte să punem anii înaintea banilor și să oferim cu generozitate celorlalţi zile cât mai senine.

Atât online, cât și pe toate posturile Televiziunii Române, mesajele lor, dar şi ale altor colegi din TVR, precum Andreea Marin, Virgil Ianțu, Paul Surugiu Fuego, Mihai Rădulescu, Alina Stancu, Doina Levintza, Marius Constantinescu, Valentina Băinţan, Daniela Zeca Buzura, Adrian și Cătălin Păduraru, Cătălin Cazacu, Stela Popa, Teodora Antonescu, Raluca Arvat, Laura Fronoiu, Cristina Soare, Marina Almăşan sau Titi Dincă – încearcă să dea startul schimbării pentru o viaţă plină de suflet şi bucurii, aşa cum cu toţii ne dorim.

Pentru că la TVR, Primăvara 2021 ne dă, tuturor, „des-legare” de trecut şi „dez-legare” pentru un nou sezon al renaşterii noastre, odată cu întreaga natură.

×