x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 26 februarie - 3 martie

PREMIERE cinematografice 26 februarie - 3 martie

26 Feb 2016   •   09:39
PREMIERE cinematografice 26 februarie - 3 martie

 Jane got a gun
Jane Hammond trăieşte în Vestul Sălbatic şi luptă cu disperare să-şi salveze soţul ameninţat de o bandă de răufăcători. Jane se vede nevoită să apeleze la un fost iubit pentru a-şi scăpa soţul de moarte. Însă liderul bandei care îi ameninţă familia lui Jane nu este uşor de învins. Tânăra femeie se arată puternică şi nemiloasă în lupta din Vestul Sălbatic. Jane este interpretată de frumoasa Natalie Portman.

Spotlight
Filmul este unul biografic şi spune povestea unei echipe de jurnalişti de la Boston Globes care investighează abuzurile sexuale ale preoţilor catolici. Investigaţia a scandalizat o lume întreagă şi a dus la schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice. Distribuţia este una de excepţie Rachel McAdams, Michael Keaton, Mark Ruffalo şi Christopher Gallagher.

Gods of Egypt
După ce zeul Seth îl omoară pe zeul Osiris se declanşează o întreagă luptă de răzbunare. Fiul lui Osiris, Horus, face orice pentru a răzbuna moartea tatălui său. Un singur om, un tânăr hoţ îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.

×