x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 8 - 13 ianuarie

PREMIERE cinematografice 8 - 13 ianuarie

08 Ian 2016   •   10:19
PREMIERE cinematografice 8 - 13 ianuarie

◆ ◆ ◆ Joy ◆ ◆ ◆
Joy Mangano este femeia care a inventat numeroase aparate pentru munca domestică. Miracle mop-ul a fost invenţia care s-a bucurat de cel mai mare succes. Joy a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei şi a continuat să viseze şi să inoveze, chiar dacă era mamă singură cu trei copii. Drumul lui Joy spre succes nu a fost deloc uşor.

Joy

◆ ◆ ◆ The Danish Girl ◆ ◆ ◆
Filmul spune povestea primului bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex. Transformarea bărba¬tului începe printr-un eveniment minor, care avea să-i schimbe tot restul vieţii. În 1910, pictoriţa Gerda Gottlieb aşteaptă un model pentru o pictură, însă acesta nu mai vine. Aşa că Gerda îl roagă pe soţul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Einar este interpretat de Eddie Redmayne, cel care a luat Oscarul pentru rolul din „The Theory of Everything", unde l-a interpretat pe faimosul Stephen Hawking.

The Danish Girl

◆ ◆ ◆ The Forest ◆ ◆ ◆
Legendara pădure Aokigahara de la poalele Muntelui Fuji din Japonia se transformă într-o pădure blestemată. Americanca Sara pleacă într-o călătorie periculoasă prin pădurea misterioasă, în căutarea surorii ei, Jess, după ce aceasta a dispărut în mod bizar. Soţul Sarei nu reuşeşte să o convingă pe aceasta să renunţe la călătorie.

The forest
 

×