x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiere cinematografice 13-15 ianuarie. Iată ce poți vedea la film

Premiere cinematografice 13-15 ianuarie. Iată ce poți vedea la film

de Anca Arambaşa    |    13 Ian 2017   •   14:05
Premiere cinematografice 13-15 ianuarie. Iată ce poți vedea la film

Un film regizat de Ben Affleck, câștigător al Oscarului cu filmul "Argo", și filmul biografic al lui Jacqueline Kennedy, prima doamnă a SUA, sunt cele mai așteptate apariții pe marile ecrane ale acestui weekend. "Jackie" a avut premiera pe 2 decembrie 2016 în SUA, iar în topul IMDB are nota 7,7. Natalie Portman joacă rolul principal al unei soții care încearcă să treacă peste moartea violentă a soțului, peste traume și depresii, încearcă să aline suferința copiilor și să recapete încrederea în ea. Alături de acestea apare o comedie franceză, "Débarquement immédiat", și "Forushande", o poveste de dragoste a unui cuplu din Iran, filmul fiind regizat de laureatul premiului Oscar, Asghar Farhadi.

 

"Live by Night" este un film regizat şi produs de Ben Affleck. Totodată, Affleck joacă şi rolul principal (Joe), de partea opusă a legii, în timpul Prohibiţiei americane. Va avea o aventură cu amanta unui gangster influent și de aici va fi implicat în traficul cu băuturi alcoolice, unde reușește să construiască un imperiu.

 

"Jackie" este un film biografic despre cele mai negre zile ale celei mai populare prime doamne a Statelor Unite, Jacqueline Kennedy. Rolul principal este interpretat de Natalie Portman, cu șanse foarte mari să mai câștige un Oscar cu această interpretare. Filmul este regizat de Pablo Larrain, un regizor chilian, și prezintă perioada imediat următoare asasinării soțului ei, președintele John F. Kennedy.


 

"Débarquement immédiat" este o comedie franceză, iar acțiunea principală de desfășoară în jurul unui polițist de frontieră, care presupune că extrădarea infractorului Akim este o operațiune extrem de simplă. Din păcate pentru acesta, lucrurile se vor complica și vor duce către o aventură amuzantă, cu situații neprevăzute.

 

 "Forushande" este un film iranian regizat de câștigătorul premiului Oscar în 2012, Asghar Farhadi, cu filmul "A Separation" și spune povestea de dragoste a unui cuplu, care este nevoit să se mute într-o casă nouă. Numai că schimbările sociale prin care trebuie să treacă, îi va transforma pe cei doi, bărbatul devenind foarte violent. 

 

Vezi ce mai rulează în cinema:

VIDEO! Premiere cinematografice de Sărbători

×