x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Primele review-uri ale celui mai așteptat film al anului, Star Wars: The Force Awakens au fost publicate

Primele review-uri ale celui mai așteptat film al anului, Star Wars: The Force Awakens au fost publicate

16 Dec 2015   •   16:13
Primele review-uri ale celui mai așteptat film al anului, Star Wars: The Force Awakens au fost publicate

Embargoul impus de producători a fost ridicat, iar review-urile pentru pelicula Star Wars: The Force Awakens au fost publicate pe Internet și sunt disponibile fanilor din întreaga lume.

Potrivit telegraph.co.uk, JJ Abrams „a făcut o treabă bună”.

Iată ce cred criticii despre cel de-al șaptelea episod al seriei Star Wars.

Robbie Collin, The Telegraph: 5 stele
„Vreau să evit dezvăluirile, dar dacă primele trei filme Star Wars au fost despre bunătatea genuină care învingea răul, The Force Awakens revine la acest fir narativ într-un mod inteligent(…) Filmul vă va impresiona prin poveste mai mult decât prin elementele ce țin de dimensiunea vizuală.”


Peter Bradshaw, The Guardian: 5 stele
„The Force Awakens mi-a retrezit dragostea pe care am simțit-o primul film. Puține pelicule au reușit să îmi obosească mușchii faciali, iar aceasta este una din ele pentru că timp de 135 de minute am zâmbit continuu.”


Manohla Darghis, New York Times: fără notă

„Abrams a reușit să ofere un film mai amuzant decât Lucas a făcut-o de-a lungul anilor, dar cea mai mare realizare a sa este distribuția: Isaac, Boyega și Ridley. E prea devreme pentru a ne da seama cum vor evolua lucrurile, dar imaginile lui Boyega și Ridley, fiecare ținând o sabie luminoasă constituie momente memorabile ale filmului Hollywoodian anul acesta.”


Bryan Bishop, The Verge: fără notă
„Fără a da prea multe detalii, spun doar că The Force Awakens seamănă bine cu originalul Star Wars, mai mult decât oricare alt film începând cu 1983.”


Eric Eisenberg, CinemaBlend: fără notă
„Fanii vor cu siguranță ca Star Wars: The Force Awakens să fie cel mai minunat lucru pe care l-au văzut în cinematografe – și chiar dacă știu că mulți se vor supăra pe mine pentru că spun asta, în realitate, nu este. Este o revenire amuzantă și emoționantă a uneia din cele mai importante francize, dar care este subminată de problemele evidente ale scriptului. Dacă mergeți la cinema cu așteptări enorme, probabil veți fi dezamagit.”


Devin Faraci, Birth Movies Death: fără notă
„În ceea ce privește caracterele, The Force Awakens este la un alt nivel. Fiecare personaj important este un clasic și merită să fie urmărit prin mai multe filme, la fel cum i-am urmărit pe Luke, Han și Leia. ”


AA Dowd, AV Club: „categoria B”
„The Force Awakens împrumută atât de multe din filmul original din 1977 – mediu, relații, dinamică, scene de acțiune, chiar și structură – încât seamănă mai mult cu un remake decât cu o continuare...”
 

×
Subiecte în articol: Star Wars: The Force Awakens