x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Răspunde corect şi câştigă bilete la film

Răspunde corect şi câştigă bilete la film

05 Mar 2017   •   20:30
Răspunde corect şi câştigă bilete la film

Balerina

Animaţia prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o sin­gură pasiune: dansul. Alături de Victor, un prieten care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pune la cale să fugă direct la Paris. Într-o bună zi, Felicie va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Oraşul luminilor.

Ana, mon amour

Regizorul Călin Peter Netzer revine pe marile ecrane cu un nou proiect ce explo­rează dinamica celor mai importante relaţii din viaţa unui om. “Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

 

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Ce companie aduce în România cele două filme?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la unul dintre ele. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorii de săptămâna trecută sunt Tiberiu Ivaşcu (“Hai să ne batem”) și Florentina Mihai (“Copacul cu poveşti”).

Altă lansare:

Logan

În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe Logan să îl îngrijească pe Profesorul X, grav bolnav și aflat într-o ascunză­toare situată la granița mexicană. Dar încercările lui Logan de a se ascunde de lume și de urmările faptelor sale iau sfârșit odată cu apariția unui tâ­năr mutant ghidat de forțele întunecate.

×
Subiecte în articol: Ana, mon amour balerina