x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Războiul Stelelor "Rebelii" revine la Disney Channel

Războiul Stelelor "Rebelii" revine la Disney Channel

10 Mar 2015   •   15:06
Războiul Stelelor "Rebelii" revine la Disney Channel

Sezonul I din serialul animat Războiul Stelelor Rebelii revine la Disney Channel, cu noi aventuri palpitante, începând din 14 martie, de la ora 09:10. Episoade noi, în fiecare sâmbătă dimineaţa, la aceeaşi oră, şi în reluare de la ora 14:00.

Până acum, echipajul isteţ de pe nava Strigoi – cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul descurcăreţ crescut pe stradă, Ezra, musculosul Zeb, războinica Sabine şi vechiul droid Chopper – a reuşit să facă faţă confruntărilor cu răufăcătorii Imperiului Galactic… În timpul unei misiuni obişnuite, rebelii au furat un vehicul Imperial, Ezra s-a infiltrat în interiorul Imperiului, sub acoperire, pentru a obţine informaţii vitale pentru o operaţiune importantă, prietenia dintre Hera şi Sabine a fost pusă la încercare atunci când au rămas blocate pe un asteroid plin de pericole.  În ultimul episod din prima parte a sezonului întâi, echipajul a încercat să ajute un refugiat să evadeze de sub stăpânirea Imperiului de pe Lothal, chiar de Ziua Imperiului.

În noul episod, Inchizitorul reuşeşte să ia urma navei Strigoi, iar Kanan şi Ezra se desprind cu Fantoma, nava secundară de transport, pentru a-l îndepărta pe Inchizitor de Tseebo, dezertorul Imperiului. Maestrul şi ucenicul său reuşesc să îi atragă pe reprezentanţii Imperiului la baza abandonată de pe asteroid, unde îi aşteaptă o mulţime de creaturi carnivore. Cei doi par însă copleşiti de atacul Inchizitorului, iar Ezra se apropie foarte mult de partea întunecată a Forţei.

Nu pierdeţi confruntarea dintre Ezra şi Inchizitor în noul episod din Războiul Stelelor Rebelii, sâmbătă, 14 martie, de la ora 09:10, la Disney Channel.

×