x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sacha Baron Cohen: Borat. Bruno.Dictatorul

Sacha Baron Cohen: Borat. Bruno.Dictatorul

17 Mai 2012   •   19:57
Sacha Baron Cohen: Borat. Bruno.Dictatorul

Unii spun ca rolurile sale sunt de prost gust, altii ca sunt doar excentrice. Asupra unui singur lucru opiniile converg: Sacha Baron Cohen e, cu siguranta sarit de pe fix

In ultimul sau film, prezent in cinematografe din acest week-end, Sacha Baron Cohen se ia de dictatorii moderni. Inspirat de excesele lui Saddam Hossein si Muammar Gaddafi, Cohen il interpreteaza pe generalul Alladeen, hotarat sa-si dea viata pentru ca democratia sa nu invinga niciodata, dar si ispitit sa guste din placerile vietii americane cu ocazia unei vizite in SUA.

Ce (poate) nu stiati despre el
Este nascut la Londra, insa umorul sau nu are nimic de-a face cu cel britanic * Dupa absolovirea facultatii a fost, pentru o vreme, model * A pasit in lumea televiziunii, iar din 2000 a avut propria sa emisiune la Channel 4– "The Ali G Show'. Printre invitatii intervievati cu umor "specific' s-au numarat mogulul Donald Trump, multimilionarul Mohamed Al-Fayed sau fotbalistul David Beckham. * Celebritatea internationala a cunoscut-o in 2006, cu "Borat', film care a batut la incasari (gradul de umplere al cinematografelor) productii celebre precum "Piratii din Caraibe' sau "Omul paianjen'. * A urmat alt succes la fel de controversat – "Bruno'. * Ce ne mai pregateste Sacha? Chiar si chestii serioase. In decembrie il vom vedea intr-o ecranizare dupa "Mizerabilii' si are chiar un proiect de suflet: sa faca un film biografic despre cariera lui Freddy Mercury.

Mesajul Excelentei Sale, Generalul Aladeen, special pentru Romania
Stiu ca experienta voastra anterioara cu un dictator nu a fost grozava, dar, sa fim sinceri, nici cu democratia nu va este mai bine.
Asa ca iata-ma aici pentru a va arata avantajele unei tiranii adevarate.
Va voi garanta:
O rata a somajului de 0% pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani.
Uniforma militara, gratuita, pentru toti barbatii de peste 12 ani si aceleasi drepturi pentru femei, ca si pentru barbati. Nici unul.
Daca vreti mai multe indicii, veniti sa vedeti noul meu film "Dictatorul', care va fi scos in curand, nu de turistii aia pe care i-am prins ca au calcat granitele tarii mele.
Hafla!

×