x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Schwarzenegger îşi pune ţărână în cap

Schwarzenegger îşi pune ţărână în cap

de Sebastian S. Eduard    |    30 Sep 2012   •   13:11
Schwarzenegger îşi pune ţărână în cap

Actorul Arnold Schwarzenegger considera ca aventura sa extraconjugala, din care a rezultat un copil si care a dus la despartirea de sotia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a facut vreodata, potrivit Mediafax.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este "cel mai stupid lucru" pe care l-a facut. Totodata, actorul in varsta de 65 de ani a admis ca le-a provocat "o durere extraordinara" sotiei sale, Maria Shriver, si copiilor lor.

Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver.

Starul francizei "Terminator" si Maria Shriver s-au despartit in luna mai 2011, dupa o casnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divort pe 1 iulie 2011, dupa ce a aflat ca sotul ei este tatal copilului nascut in urma cu peste 10 ani de o fosta menajera a cuplului.

Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver au impreuna patru copii ai lor: Katherine, in varsta de 22 de ani, Christina, in varsta de 21 de ani, Patrick, in varsta de 19 ani, si Christopher, in varsta de 15 ani.

×
Subiecte în articol: arnold schwarzenegger aventura