x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Tărâmul unde răul iese la vânătoare

Tărâmul unde răul iese la vânătoare

de Sebastian S. Eduard    |    17 Ian 2010   •   00:00
Tărâmul unde răul iese la vânătoare

Renee Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane şi Bradley Cooper joacă într-un thriller psihologic de zile mari.Filmul  prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială care descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o copilă care în mod misterios nu mai vorbeşte.

5498-111356-case39327074l.jpgEmily Jenkins (Renee Zellweger, actriţă distinsă cu Premiul Oscar) este o asistentă socială foarte devotată şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate: minciuni, neglijenţă nepăsare, abuzuri de tot felul. Vine ziua în care trebuie să preia Cazul 39: o fetiţă de 10 ani, Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), abandonată de familie, tulburată şi în stare de şoc. Intervine Emily. Zguduită de singurătatea şi inocenţa fetiţei, femeia decide să facă ceea ce nu şi-a mai îngăduit niciodată în trecut: să se implice personal. Cu speranţa în inimă că face ceea ce e corect, Emily îi oferă lui Lilith un cămin fericit până să îi poată găsi o familie adoptivă.

Dar abia acum începe adevărata teroare. Ce a împins familia lui Lilith spre punctul distrugerii? De ce oricine vine în contact cu Lilith pare să îşi piardă subit minţile? Cum va putea supravieţui Emily groazei devastatoare care o macină în secret? Pentru a descoperi adevărul, Emily trebuie să lase la o parte raţiunea şi să se confrunte cu cele mai îngrozitoare coşmaruri din clipa în care păşeşte într-un tărâm supranatural, unde răul iese la vânătoare printre oameni. Acum, singurul lucru de care trebuie să se teamă cu adevărat Emily este puterea fricii dinăuntrul ei.

Nou pe DVD

5498-111357-journeytothecenter_3d_lores.jpgCălătorie ...
După romanul clasic al scriitorului francez Jules Verne, cu ajutorul unei freze tehnologizate, o echipă de salvare trebuie să ajungă la o echipă de cercetare prinsă sub suprafaţa  pământului.

Acolo, ei descoperă o lume exotică - cu o floră spectaculoasă şi creaturi fantastice. Produs în 2008, acesta este ultimul film inspirat din creaţia celebrului scriitor francez. Chiar dacă nu întâlnim o distribuţie de zile mari, efectele speciale fac toţi banii, iar filmul are ritm, umor şi acţiune.
5498-111358-deathdefyingacts_3d.jpg
Houdini...
Când renumitul artist al evadărilor, Harry Houdini, soseşte în Edinburgh şi oferă o recompensă de 10.000 de dolari oricui îi poate contacta mama pe lumea cealaltă, un mediu frumos, dar înşelător, şi fiica ei care o asistă acceptă provocarea. În timp ce Houdini petrece un timp cu această femeie misterioasă, e vrăjit de şarmul ei şi ceea ce începe ca o înşelătorie devine o treabă mult mai periculoasă. Din distribuţie fac parte Catherine Zeta-Jones şi Guy Pearce.

×
Subiecte în articol: film