x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Tom Cruise, un alt fel de misiune imposibilă

Tom Cruise, un alt fel de misiune imposibilă

de Sebastian S. Eduard    |    17 Iul 2010   •   00:00
Tom Cruise, un alt fel de misiune imposibilă

Dacă vă era dor de un Tom Cruise aşa cum îl ştiaţi acum câţiva ani când juca în "Misiune imposibilă", îl putreţi viziona într-o ipostază asemănătoare în cinematografe unde joacă în "Întâlnire explozivă/Knight and Day".

Producţia americană este un film a cărei acţiune este centrată pe un cuplu de fugari (Tom Cruise şi Cameron Diaz) porniţi într-o aventură în care nimic şi nimeni, inclusiv ei (şi mai ales el), nu sunt ceea ce par a fi.

Momentele comice nu vor lipsi, dar nici miza, căci cei doi trebuie să protejeze cu preţul vieţii o preţioasă sursă de energie. Printre urmăriri spectaculoase şi răsturnări de situaţie, ameninţaţi de trădare şi vânaţi de agenţi secreţi, ei pornesc într-o cursă în jurul globului, iar supravieţuirea le atârnă de alegerea pe care o vor face între încredere şi adevăr.

Doi actori sexy, niciodată până acum în acelaşi film, care nu mai au nevoie de nici o prezentare, multe efecte speciale şi un regizor care a mai făcut "3:10 to Yuma / Drumul dreptăţii", "Girl, Interrupted / Tinereţe furată", "Kate & Leopold / Kate şi Leopold" - iată argumente ce pot fi luate în seamă.




NOU PE DVD
5822-126713-misscongeniality_bd.jpgMiss Agent...

Anul acesta, concursul de frumuseţe Miss SUA este ameninţat de unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie. Pentru a reuşi să îl prindă, FBI-ul decide că cea mai bună soluţie este să infiltreze agent sub acoperire. Singura candidată viabilă devine agentul Gracie Hart (Sandra Bullock). Frumoasă şi senzuală, Gracie nu este conştientă de aceste atuuri, ascunzându-se sub hainele largi şi părul permanent ne­aranjat. Pentru a concura, Gracie va trece printr-o transformare uluitoare cu ajutorul unuia dintre cei mai buni maeştri, Victor Melling (Michael Caine).


5822-126714-misscongeniality2_bd.jpgMiss Agent...
Agentul secret Gracie Hart (Sandra Bullock) revine într-o nouă aventură amuzantă printre cele mai frumoase femei din Statele Unite ale Americii. Devenită arhicunoscută în urma primei sale misiuni, Gracie este acum imaginea poliţiei participând la diverse convenţii. Răpirea organizatorilor unui nou concurs de frumuseţe o readuce în prim-plan ca agent FBI alături de noua sa parteneră. Din distribuţie mai fac parte William Shatner şi Heather Burns. Filmul beneficiază de elemente speciale pe Blu-ray: scene căzute la montaj, trai­ler cinematografic.

×
Subiecte în articol: film