x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Un mare actor despre Oscaruri: un rahat!

Un mare actor despre Oscaruri: un rahat!

de IncomeMagazine    |    19 Oct 2012   •   17:57
Un mare actor despre Oscaruri: un rahat!
Sursa foto: CLAUDIO ONORATI/EPA

Talentatul actor american Joaquin Phoenix, favorit la un Oscar, anul viitor , pentru rolul din “The Master”, desfiinţează, pur şi simplu , premiile Academiei Americane de Film, pe care le consideră “o prostie” şi “un rahat”.

Într-un dialog cu jurnalistii de la revista “Interview”, Joaquin Phoenix spune că lumina reflectoarelor de la premiile Oscar îl fac să se simtă incomod şi că “totul este o prostie”. “Cred ca totul este un rahat, iar eu nu vreau să fiu parte din acest rahat. Nu cred în el… Oscarul este un morcov, dar este morcovul cel mai rău pe care l-am gustat în viaţa mea. Eu nu doresc acest morcov. Este total subiectiv. Să pui oamenii unii împotriva altora este cel mai stupid lucru din întreaga lume”.

Actorul, care a făcut un rol fenomenal, în urmă cu câţiva ani, alături de Reese Whiterspoon, în pelicula “Walk the Line”, când l-a interpretat pe Johnny Cash atât de bine încât a fost socotit de mulţi chiar mai bun decât originalul, a continuat: “A fost una dintre perioadele cele mai incomode ale vieţii mele atunci când “Walk the Line” a trecut prin toate lucrurile acelea legate de premiu. Nu vreau să mai am această experienţă din nou…”

Citeste AICI despre sansele actorului la un premiu Oscar

Citeste si
Noua racheta balistica rusa, mai infricosatoare decat Satana
Tu ştii pe unde umblă copilul tău?
O tara europeana investeste 24 miliarde de euro in arme

×
Subiecte în articol: oscar Joaquin Phoenix The Master