x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Vești bune pentru fanii Game of Thrones

Vești bune pentru fanii Game of Thrones

27 Iul 2018   •   19:00
Vești bune pentru fanii Game of Thrones

2019 va veni cu o surpriză pentru fanii serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones. Al optulea şi ultim sezon al serialului TV va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a anului viitor, a anunţat un reprezentant al producătorului seriei de succes, postul HBO, citat de Reuters.

Casey Bloys, preşedintele departamentului de programe al HBO, a anunţat că, în prezent, se caută regizor şi actori pentru seria intitulată provizoriu „The Long Night“, un spin off inspirat de franciza de succes Urzeala Tronurilor. Acesta a adăugat că filmările pentru episodul pilot vor începe anul viitor. Producţia a fost comandată de postul HBO în luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în Game Of Thrones.

Scenariul este semnat de Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman) şi de scriitorul George R.R. Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV Game Of Thrones. „Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate“, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/A Song of Ice and Fire", de George R.R. Martin, serialul Urzeala tronurilor are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din Urzeala Tronurilor.

Scriitorul George R.R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în 47 de limbi străine, inclusiv în română, şi s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones