x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Viaţa lui Oprah Winfrey, pe marele ecran

Viaţa lui Oprah Winfrey, pe marele ecran

de Cristiana Stamatescu    |    14 Iul 2010   •   00:00
Viaţa lui Oprah Winfrey, pe marele ecran

Drepturile de ecranizare ale controversatului roman biografic "Oprah: A Biography", scris de Kitty Kelly, au fost achiziţionate în vederea realizării unui lungmetraj despre viaţa celebrei realizatoare de televiziune. Cineastul Larry A. Thompson a declarat că alegerea actriţei care o va interpreta pe Oprah este o adevărată provocare: "Intenţionăm să organizăm o serie de audiţii la care să participe atât actriţe cunoscute, cât şi necunoscute".

Cel mai probabil, pelicula va fi lansată pe marele ecran în 2011, iar producătorii se aşteaptă ca realizatoarea să protesteze faţă de această iniţiativă cinematografică, urmare a criticilor pe care le-a adus cărţii lui Kitty Kelly la începutul anului. În "Oprah: A Biography" se vorbeşte despre faptul că prezentatoarea a încercat să înfrumuseţeze anumite aspecte ale vieţii ei, multe dintre ele legate de consumul de droguri, dar şi de copilăria marcată de sărăcie.
Oprah a anunţat anul acesta că va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011, după 25 de ani de difuzare. De asemenea, ea intenţionează să-şi lanseze propriul post de televiziune.

×
Subiecte în articol: film