x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Un episod din serialul de desene animate "Maşa şi Mişka" a depăşit un miliard de vizionări pe YouTube

VIDEO - Un episod din serialul de desene animate "Maşa şi Mişka" a depăşit un miliard de vizionări pe YouTube

21 Dec 2015   •   20:51
VIDEO - Un episod din serialul de desene animate "Maşa şi Mişka" a depăşit un miliard de vizionări pe YouTube

Un episod din serialul de desene animate rusesc "Maşa şi Mişka", de mare succes în toată lumea, care povesteşte aventurile unei fetiţe şi ale unui urs, a depăşit un miliard de vizionări pe YouTube, transmite luni AFP.

În episodul care se numeşte "Maşa-Kaşa", fetiţa descurcăreaţă pregăteşte caşă (cereale fierte în apă sau lapte, foarte populare la micul dejun), pe care le-o oferă tuturor animalelor din pădure. Filmul a fost vizionat de 1,015 miliarde de ori pe site-ul american de când a fost postat, în 2012.

"Nu ne aşteptam să avem un asemenea rezultat atât de repede", a spus Dmitri Loveiko, coproducător al serialului, intervievat de AFP. "Sperăm ca de acum tot mai multor copii să le fie pe plac caşa", a spus el zâmbind.

Creat în 2009 de studiourile ruse Animaccord, serialul "Masha i Medved" (Maşa şi ursul), cu episoade de câte şapte-opt minute, este difuzat în rusă şi multe alte limbi. Studiourile au provocat îngrijorare în rândul părinţilor anunţând că vor difuza ultimul episod, dar au revenit apoi asupra deciziei şi un nou episod urmează să fie lansat până la sfârşitul anului.

Cu ocazia KidScreen Summit, cel mai important salon american de programe pentru tineret, organizat la Miami în februarie 2015, "Maşa şi Mişka" a primit premiul pentru cel mai bun serial de desene animate. Maşa, o fetiţă isteaţă şi veselă, singurul personaj care vorbeşte şi singura fiinţă umană din film, şi ursul, ţinta glumelor sale proaste, alcătuiesc o irezistibilă pereche comică.

Potrivit Animation Magazine, revistă americană consacrată desenelor animate şi efectelor speciale, "Maşa şi Mişka" figurează pe lista celor 250 de seriale de animaţie care pot deveni clasice în domeniu.

×